I denne guide, viser vi hvordan du nemt kan tilføje allergener til dine produkter.
Dette kan gøres på to forskellige måder:
Tilføj allergener på produktniveau for måltider med en konsistent allergenprofil.
Hvis et produkt konsekvent ikke indeholder bestemte allergener (f.eks. altid glutenfrit), tilføj da denne allergeninformation direkte, når du opretter produktet i Menu. Denne tilgang fungerer godt for varer, der bevarer den samme allergenprofil hver uge, da det sikrer, at allergeninformationen automatisk vises på menuen, og du undgår at glemme at tilføje den manuelt.
Vil du se hvordan det fungerer?
Se videoen og følg trinene:
Tilføj allergener direkte til menuen for måltider med varierende allergenprofiler.
For produkter, hvor allergenerne varierer ugentligt (f.eks. “Hovedret” med skiftende opskrifter), tilføj allergeninformationen, når du opdaterer den ugentlige menu. Denne metode giver fleksibilitet og mulighed for at tilpasse allergenoplysningerne baseret på hver uges specifikke tilbud.
Vil du se hvordan det fungerer?
Se videoen og følg trinene:
Ved at vælge den passende metode sikrer du, at menuen nøjagtigt afspejler allergeninformation for hvert produkt.
Vil du tjekke, om alt er korrekt?
Før du udgiver din menu, kan du bruge Allergen Control til at sikre, at alle allergenoplysninger er tilføjet korrekt.
Allergen Control hjælper dig med at:
Se, om nogle retter mangler allergeninformation
Sikre, at din menu er komplet og korrekt
Undgå fejl og holde dine gæster godt informerede
Du finder Allergen Control i Menu-fanen, hvor du får et simpelt overblik over ugen, og hvor eventuelle manglende oplysninger bliver markeret.
Dette værktøj er den nemmeste måde at sikre, at dine allergenoplysninger er 100% opdaterede, før du udgiver din menu.
Se videoen og følg trinene:

